Nyheter

Nexam Chemical utser Tomas Eriksson till Produktionschef

2020-05-20

Nexam Chemical har rekryterat Tomas Eriksson som produktionschef för Nexam Chemical. Han ersätter Susanne Thygesson på den positionen, som har valt att sluta vid Nexam Chemical. Tomas kommer formellt att starta sin tjänst den 1/7, men har redan kommit igång med att sätta sig in i uppgifterna. Tomas Eriksson kommer att vara ytterst ansvarig för all produktion vid Nexam Chemical. Detta innefattar Nexam Chemicals anläggningar i Sverige, Skottland, Polen och Ungern.

Tomas Eriksson kommer närmast från den Finska bolaget Nordkalk Oy AB.

”Det är oerhört positivt att presentera att vi kunnat knyta till oss Tomas Eriksson till Nexam Chemical. Tomas är en fantastisk projektledare med bred kompetens inom såväl R&D som försäljning och produktion. Detta är något som är av väldigt stort värde för oss i den expansiva fas som vi befinner oss. För Nexam chemical handlar det inte bara om kapacitetsmaximering. För oss är kapabiliteten också väldigt viktig. Tomas bakgrund gör honom väldigt lämpad för att ta sig an detta uppdrag” säger Johan Arvidsson CEO på Nexam Chemical.

”Att få möjligheten att komma in i en väl fungerande organisation med ett starkt driv och entreprenörsanda är mycket spännande. Resan frammåt är lika intressant som historiken med en tydlig förväntan på tillväxt. Jag hoppas kunna bidra med att fortsätta säkerställa en flexibel och kostnadseffektiv produktion för att ta tillvara på framtida möjligheter” säger Tomas Eriksson.

För mer information, kontakta:

Johan Arvidsson, VD, +46-708 97 44 39, johan.arvidsson@nexamchemical.com 

Ladda ner som PDF